Betalen

Factuur
De factuur wordt u toegezonden per e-mail. De op de Dakdomein Website vermelde prijzen, zijn inclusief BTW. De geleverde artikelen blijven eigendom van Dakdomein totdat de gehele factuur is voldaan.
Betaalmogelijkheden U kunt op de site van Dakdomein betalen op diverse manieren. U kunt betalen via: iDEAL, overschrijving, rembours en het is zelfs mogelijk de factuur te voldoen via internetbankieren. Betaling dient in alle gevallen binnen 14 dagen te geschieden.

iDEAL
Online betalen kan o.a. via iDEAL. iDEAL is het uniforme Nederlandse betaalmiddel op internet; gemakkelijk, goedkoop en veilig. iDEAL is beschikbaar voor klanten van de Rabobank, ABN AMRO, ING bank, Fortis bank, SNS bank, SNS Regiobank, Friesland bank, Triodos bank en ASN bank. U kunt uw bestelling binnen de vertrouwde omgeving van uw bank voldoen. Klik hier als u meer wilt lezen over iDEAL.

Op rekening kopen
Wilt u als bedrijf onze producten op rekingen kopen, kunt u ons een inkooporder per mail toesturen en de bestelling plaatsen in onze website. Als u dan bij het afrekenen bent gekomen kunt u kiezen voor inkooporder en hier vult u uw inkoopordernummer in. De bestelling zal dan meteen door ons aan u verstuurd worden en uw debiteuren administratie krijgt de factuur en kan deze binnen 14 dagen voldoen. U kunt de inkooporder sturen naar info@dakdomein.nl.

Herinnering
Als u terecht een herinnering heeft ontvangen, verzoeken wij u de openstaande factuur alsnog per omgaande te voldoen. U hoeft ons hierover niet te benaderen.

 
Erno van den Broek Dakdomein

HULP OF ADVIES NODIG BIJ UW DAKRENOVATIE?
VRAAG HET ERNO!

Erno is uw specialist met ruim 20 jaar ervaring en
staat u bij met raad en daad. Heeft u een vraag?
Neem contact op met Erno.

LAAT UW DAK RENOVEREN!

De specialisten staan voor u
klaar. Neem contact op voor
een vrijblijvende offerte.

 

 

TIPS VAN DAKDOMEIN.NL

Tips van Dakdomein.nl
Voorkom vogelnesten onder uw pannen en zonnepanelen
LANCERING NIEUWE WEBSITE DAKDOMEIN.NL
3 tips voor het onderhoud van een hellend dak
Bescherm je dakvoet