Dakdomein

  Gratis verzenden vanaf € 250,-
✓  Veilig betalen via iDeal & PayPal
  Deskundig advies Bel: 06 53 45 03 63
  Vandaag besteld, morgen in huis

Hulp

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Mogen wij u een handje helpen?

Wij helpen u graag met het zoeken naar de juiste producten.

Voor elke discipline bij het hellende dak kan het zijn dat er gerelateerde producten bij besteld kunnen worden. Op deze pagina geven wij u een aantal tips om de bestelling voor u compleet te maken. We hebben het bouwdeel dak onderverdeeld in een aantal groepen.

Dakvoet

  • vogelwering: VOGELSCHROTEN of KOMBIDAKVOETPROFIELEN. Bevestigingsmiddelen voor deze producten.

Nok

De RUITERROL, welke breedte zou u willen hebben 320 of 390mm. Beschikbaar in de kleuren zwart en rood! Een aantal producten die veel bijbesteld worden zijn:

  • RUITERSTEUNEN;
  • DAKFOLIE;
  • R.V.S. DAKPANSCHROEVEN om de vorsten te verankeren aan de ruiter;

Bevestigingsmiddelen

Niet alle dakpannen kunnen met panhaken verankerd worden. Denk maar eens aan de dakpannen ‘rechts’ langs een dakraam, dakkapel of schoorsteen. Deze rij pannen kan niet met een panhaak verankerd worden omdat deze vaak op maat gezaagd moet worden en omdat de panlatten vaak niet ver genoeg door (kunnen) lopen. Om deze dakpannen toch te verankeren worden deze middels een R.V.S. DAKPANSCHROEF vastgezet. Smalle stukjes dakpan kunnen verlijmd worden met onze DAKPANLIJM!

Bij hoekkepers is het aan te bevelen om de kleine passtukken vast te zetten middels een HOEKKEPERKLEM.

In de kilgoot zetten we de passtukken vast middels onze DAKPANLIJM of onze R.V.S. DAKPANSCHROEF.

Afdichting

Wij hebben verschillende loodvervangers in huis die u voor allerlei oplossingen kunt gebruiken. Neem nu onze WAKAFLEX, deze universeel toepasbare loodvervanger kan gebruikt worden bij dakkapelaansluitingen, loketten bij opgaand metselwerk of andere moeilijke knelpunten.

Bij toepassing van een verholen goot is het zinvol om indringen van bijvoorbeeld stuifsneeuw tegen te gaan door middel van een SCHUIMSTROOK met kleefrand. Deze kleefstroken zie je ook vaak langs dakramen. Na een aantal jaren zijn deze aangetast door de verschillende weersinvloeden. Onze SCHUIMSTROKEN met kleefrand zijn eenvoudig zelf aan te brengen.

Offerte op maat