Dakdomein

  Gratis verzenden vanaf € 250,-
✓  Veilig betalen via iDeal & PayPal
  Deskundig advies Bel: 06 53 45 03 63
  Vandaag besteld, morgen in huis

Klanten Service

Verzending en Transportkosten
Wij bezorgen alle artikelen van uw bestelling, indien mogelijk, in één pakket. Het kan incidenteel voorkomen dat één of meer artikelen een beperkte levertijd hebben, wij streven ernaar u zo spoedig mogelijk de bestelde producten te leveren.
Het is niet mogelijk om zendingen boven de 30 kilo of groter dan 140x78x58 cm bij een postbus te laten bezorgen. Wij raden u aan om dan een ander afleveradres te gebruiken.
Op alle leveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.
Transportkosten
Nationale zendingen (Nederland):
De verzendtarieven binnen Nederland bedragen € 8,95.
 
Privacy
Dakdomein zal uw gegevens niet aan derden verkopen of verstrekken, zij worden alleen gebruikt door Dakdomein en vertrouwelijk behandeld. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Dakdomein gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  1. Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  2. Om het winkelen bij Dakdomein zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
  3. Als u bij Dakdomein een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een e-mailadres en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw behoeft in te vullen.
  4. Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.
Deze website maakt gebruik van cookies om de unieke identiteit van elke bezoeker aan onze site te garanderen. Deze cookies worden tijdelijk in het geheugen van uw computer opgeslagen.
Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Dakdomein, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Zichttermijn
Indien u het toegezonden artikel om welke reden ook niet wenst af te nemen, kunt u dit laten weten via de mail. Waarna u het artikel binnen 14 dagen na dag van aflevering aan ons kunt retourneren. U ontvangt dan binnen 14 dagen uw betaling terug, mits het artikel onbeschadigd is.
Als u binnen 14 dagen na ontvangst van de producten meldt dat u gebruik wilt maken van uw Herroepingsrecht, vergoeden wij binnen 14 dagen na uw gedane melding alle door u gedane betalingen inclusief eventuele leveringskosten. Als u heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen. Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel als u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere betaalmethode. De terugbetaling is voor u kosteloos.

U stuurt het product terug binnen 14 dagen na de herroeping.U stuurt het product terug met alle geleverde toebehoren, zoveel mogelijk in originele staat, verpakking en volgens de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Tijdens de bedenktijd moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product slechts uitpakken of gebruiken als dit nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat u het product slechts mag gebruiken en inspecteren zoals u dat in een winkel zou mogen doen.Als u niet zorgvuldig met het product omgaat, zoals uiteengezet in lid 1, en het product is hierdoor beschadigd, dan bent u aansprakelijk voor de waardevermindering van het product. U bent niet aansprakelijk voor waardevermindering van het product, als wij u voor of bij het sluiten van de Koopovereenkomst niet alle wettelijk verplichte informatie over het Herroepingsrecht hebben verstrekt.

De volgende artikelen vallen niet onder de zichttermijn en kunnen niet retour worden gezonden:
  • Artikelen waarvan de prijs is gebonden aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft.
  • Maatwerk of voor een product met een ander duidelijk persoonlijk karakter.
  • Producten die snel kunnen bederven, verouderen of door hun aard niet kunnen worden teruggezonden.
  • Producten waarvan de verzegeling is verbroken.
  • Diensten die met uw instemming worden uitgevoerd voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Let op: Om aanspraak te maken op garantie is het van belang het juiste bezorgadres te gebruiken. Gebruik altijd het door Dakdomein in de e-mail aangegeven bezorgadres.
 
Veilig bestellen
Voor de Dakdomein shop is veilig bestellen van groot belang, wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Dakdomein maakt gebruik van het SSL (Secure Socket Layer) protocol. Als er privacy gevoelige informatie, zoals persoonsgegevens of rekeninginformatie wordt verzonden (b.v. van de website naar de Dakdomein database), zorgt het SSL protocol ervoor dat de gegevens veilig overgedragen worden. Het SSL protocol voorkomt dat iemand anders deze gegevens kan inzien of wijzigen. Het SSL protocol wordt automatisch geactiveerd, hiervoor hoeft u als klant niets te doen. U kunt zelf ook mee helpen aan veilig bestellen. Ons advies: Geef uw wachtwoord nooit aan anderen en zorg ervoor dat men niet met u meekijkt als u uw wachtwoord ingeeft.
 
Factuur en Betaalmogelijkheden
Factuur

De factuur wordt u toegezonden per e-mail. De op de Dakdomein Website vermelde prijzen, zijn inclusief BTW. De geleverde artikelen blijven eigendom van Dakdomein totdat de gehele factuur is voldaan.

Betaalmogelijkheden
U kunt op de site van Dakdomein betalen op diverse manieren. U kunt betalen via: iDEAL, overschrijving, rembours en het is zelfs mogelijk de factuur te voldoen via internetbankieren. Betaling dient in alle gevallen binnen 14 dagen te geschieden.
iDEAL
Online betalen kan o.a. via iDEAL. iDEAL is het uniforme Nederlandse betaalmiddel op internet; gemakkelijk, goedkoop en veilig. iDEAL is beschikbaar voor klanten van de Rabobank, ABN AMRO, ING bank, Fortis bank, SNS bank, SNS Regiobank, Friesland bank, Triodos bank en ASN bank. U kunt uw bestelling binnen de vertrouwde omgeving van uw bank voldoen. Klik hier als u meer wilt lezen over iDEAL.
Op rekening kopen
Wilt u als bedrijf onze producten op rekingen kopen, kunt u ons een inkooporder per mail toesturen en de bestelling plaatsen in onze website. Als u dan bij het afrekenen bent gekomen kunt u kiezen voor inkooporder en hier vult u uw inkoopordernummer in. De bestelling zal dan meteen door ons aan u verstuurd worden en uw debiteuren administratie krijgt de factuur en kan deze binnen 14 dagen voldoen. U kunt de inkooporder sturen naar info@dakdomein.nl.
Herinnering
Als u terecht een herinnering heeft ontvangen, verzoeken wij u de openstaande factuur alsnog per omgaande te voldoen. U hoeft ons hierover niet te benaderen.
 
Orders bekijken
Als u een account bij ons heeft aangemaakt kun u op onze website inloggen met uw login gegevens. Als u dan kijkt bij Mijn account ziet u aan de linkerzijde een menu met daarin Bestellingen, hier kunt u uw bestellingen en oude orders terug vinden.
 
Update uw Account informatie
Als u een account bij ons heeft aangemaakt kun u op onze website inloggen met uw login gegevens. Als u dan kijkt bij Mijn account ziet u aan de linkerzijde een menu met daarin Accountoverzicht, hier kunt u uw informatie aanpassen.
 
Klachten
Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten, echter kan het voorkomen dat er iets mis gaat. U kunt uw klacht telefonisch, per mail of per post bij ons indienen. Klachten worden binnen een termijn van 7 dagen gerekend vanaf de datum van ontvangst beantwoord. Als een klacht een voorzienbaar langere verwerkingstijd vraagt, wordt binnen de termijn van 7 dagen geantwoord met een bericht van ontvangst en een indicatie wanneer de consument een meer uitvoerig antwoord kan verwachten.
 
Hulp nodig
Indien u hulp of uitleg nodig heeft stuurt u een e-mail met uw vraag naar info@dakdomein.nl en wij reageren z.s.m.
 
Algemene Voorwaarden
 

Dakdomein

Julianastraat 21
5351 AL Berghem
Nederland

Tel: +31 (0)6 - 53 45 03 63

info@dakdomein.nl

IBAN nummer: NL11 RABO 0191 9644 09
BTW nummer: NL824120681B01
KvK nummer: 61493228