Dakdomein

  Gratis verzenden vanaf € 250,-
✓  Veilig betalen via iDeal & PayPal
  Deskundig advies Bel: 06 53 45 03 63
  Vandaag besteld, morgen in huis

Slimme dakoplossingen

Sinds kort kunnen wij de zorgen van u complete dak uit handen nemen! Of het nu gaat om het leveren van de daktoebehoren, het leveren van nieuwe dakpannen voor uw woning, of het kompleet verzorgen van uw dak dus inclusief isolatie, zonnepanelen, dakgoten etc. wij regelen het voor u! Neem gerust contact met ons op zodat wij u vragen kunnen beantwoorden, wij zijn u graag van dienst!!!

Onderhoudsarme dakgoten

Voordelen

+ Authentieke en luxe uitstraling
+ Zeer lange levensduur
+ Onderhoudsarm en duurzaam
+ Supersterk; beloopbare dakgoten
+ Alle RAL-kleuren mogelijk
+ Geen lekkage gevoelige aansluitingen

De vraag naar onderhoudsarme kwaliteitsproducten neemt toe. En dat is niet gek, want onderhouden kost tijd en geld. De onderhoudsarme dakgoten van Polyplus lossen dit probleem voor u op. Deze hoogwaardige dakgoot, gemaakt van glasvezel versterkt polyester, vervangt de traditionele dakgoot inclusief zink-, constructie- en schilderwerk. Ze zijn oersterk, gaan zeer lang mee en zijn onderhoudsarm. Bij het monteren maken we geen gebruik van eindkapjes, losse eindschotten, kitnaden of andere gevoelige aansluitingen. Door middel van handlamineren maken we van twee delen weer één, zonder in te leveren op kwaliteit of uitstraling. Elke woning is maatwerk en voor vrijwel iedere situatie biedt erkend Polyplus-partner Dakdomein de beste oplossing.

Volledige integratie en optimale opbrengst

Voordelen:

+ Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
+ Eenvoudige montage
+ Regenbestendig
+ Ventilatiesleuven tegen rendementsverlies
+ Gemaakt volgens de strengste kwaliteitsnormen
+ Hoog rendement, binnen 9 jaar terugverdiend

Zonne-energie wordt ons gratis aangeboden, belast het milieu niet heeft geen impact op ons landschap. Het is dan ook meer dan logisch om deze energie ten volle te benutten door middel van zonnepanelen. Reguliere zonnepanelen kunnen het aanzicht van een woning echter behoorlijk aantasten. De geïntegreerde zonnepanelen van BMI Monier bestaan uit panelen waar zonnecellen zijn ingebouwd en worden in plaats van dakpannen in het dak geïntegreerd. Zo ontstaat een mooi én duurzaam dak en levert u niet in op design. Dakdomein ontzorgt u van begin tot eind bij de installatie van geïntegreerde zonnepanelen. We denken met u mee, leveren de zonnepanelen met toebehoren en verzorgen de montage. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en gemak.

Onderhoudsarme dakgoten

De vraag naar onderhoudsarme kwaliteitsproducten neemt toe. En dat is niet gek, want onderhouden kost tijd en geld. De onderhoudsarme dakgoten van Polyplus lossen dit probleem voor u op. Deze hoogwaardige dakgoot, gemaakt van glasvezel versterkt polyester, vervangt de traditionele dakgoot inclusief zink-, constructie- en schilderwerk. Ze zijn oersterk, gaan zeer lang mee en zijn onderhoudsarm.

Bij het monteren maken we geen gebruik van eindkapjes, losse eindschotten, kitnaden of andere gevoelige aansluitingen. Door middel van handlamineren maken we van twee delen weer één, zonder in te leveren op kwaliteit of uitstraling. Elke woning is maatwerk en voor vrijwel iedere situatie biedt erkend Polyplus-partner Dakdomein de beste oplossing.

Voordelen:

+ Authentieke en luxe uitstraling
+ Zeer lange levensduur
+ Onderhoudsarm en duurzaam
+ Supersterk; beloopbare dakgoten
+ Alle RAL-kleuren mogelijk
+ Geen lekkage gevoelige aansluitingen

Dakrenovatie

Gedurende alle seizoenen van het jaar is het belangrijk dat het dak van uw woning waterdicht, winddicht en geïsoleerd blijft. Zijn er zwakke plekken in uw dak ontstaan? Laat het dan op tijd renoveren. Door onze jarenlange ervaring weten wij waar slijtages of schades kunnen ontstaan en hoe we dit kunnen oplossen. Als u de renovatie aan ons overlaat, kan uw dak er weer jaren tegenaan. Doe-het-zelver We voeren de renovatie van uw dak geheel zelf uit, maar we staan ook doe-het-zelvers graag bij met advies en de levering van alle benodigde materialen. In beide gevallen bent u maar van een partij afhankelijk, dat werkt wel zo fijn. In onze webshop kunt u online alle materialen bestellen!