Veilig bestellen

Voor de Dakdomein shop is veilig bestellen van groot belang, wij behandelen uw gegevens dan ook strikt vertrouwelijk. Dakdomein maakt gebruik van het SSL (Secure Socket Layer) protocol. Als er privacy gevoelige informatie, zoals persoonsgegevens of rekeninginformatie wordt verzonden (b.v. van de website naar de Dakdomein database), zorgt het SSL protocol ervoor dat de gegevens veilig overgedragen worden. Het SSL protocol voorkomt dat iemand anders deze gegevens kan inzien of wijzigen. Het SSL protocol wordt automatisch geactiveerd, hiervoor hoeft u als klant niets te doen. U kunt zelf ook mee helpen aan veilig bestellen. Ons advies: Geef uw wachtwoord nooit aan anderen en zorg ervoor dat men niet met u meekijkt als u uw wachtwoord ingeeft.

Privacy
Dakdomein zal uw gegevens niet aan derden verkopen of verstrekken, zij worden alleen gebruikt door Dakdomein en vertrouwelijk behandeld. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Dakdomein gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:
• Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
• Om het winkelen bij Dakdomein zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
• Als u bij Dakdomein een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een Secure Server. U kunt een e-mailadres en wachtwoord opgeven zodat u uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, afleveren betaalgegevens, niet bij iedere nieuwe bestelling opnieuw behoeft in te vullen.
• Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Voor het overige zullen wij uw gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming.

Deze website maakt gebruik van cookies om de unieke identiteit van elke bezoeker aan onze site te garanderen. Deze cookies worden tijdelijk in het geheugen van uw computer opgeslagen.

Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Dakdomein, dan kunt u contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

 
Erno van den Broek Dakdomein

HULP OF ADVIES NODIG BIJ UW DAKRENOVATIE?
VRAAG HET ERNO!

Erno is uw specialist met ruim 20 jaar ervaring en
staat u bij met raad en daad. Heeft u een vraag?
Neem contact op met Erno.

LAAT UW DAK RENOVEREN!

De specialisten staan voor u
klaar. Neem contact op voor
een vrijblijvende offerte.

 

 

TIPS VAN DAKDOMEIN.NL

Tips van Dakdomein.nl
Voorkom vogelnesten onder uw pannen en zonnepanelen
LANCERING NIEUWE WEBSITE DAKDOMEIN.NL
3 tips voor het onderhoud van een hellend dak
Bescherm je dakvoet